Kawa Mousse - Pani Vahchef
Kawa Mousse - Pani Vahchef
Mrs.Vahchef bardzo lubi gotować, a jej przepisy są bardzo wyjątkowe i dopasowanie dla zapracowanych kobiet specjalnie pracujących kobiet
Jest to łatwe i dzieci specjalnej receptury i jest cudownie wyrafinowane desery.
Składniki:
Cukier 30 g
Jajko 2 Liczby
Mieszanka kawy 1 łyżki
7 gramów żelatyny
Esencją waniliową 1 Łyżeczki
Termin syropem 1 łyżki
Krem 1 Cup
Sposób użycia:
1. Weź jajka i żółtka i bieli oddzielne następnie pokonać białka jaja.
2. Zanurzyć żelatyny w wodzie i gotować w podwójnej kotła i go topić.
3. Weźmy na patelni i dodać mleko, cukier, żeby go zagotować.
4. Przeniesienie go do szklanki i odstaw, gdy mleko jest ciepłe miejsce go na podwójnej kotła.
5. Dodać żółtka i zachować mieszając aż mieszanina staje się gruba.
6. Wyjąć naczynie i umieścić go w innym naczyniu zawierającym mieszaninę wody i dodać do kawy, żelatyna, esencję waniliową, roztrzepane białka jaja, śmietanę i dokładnie wymieszać bez grudek.
7. Przeniesienie do formy galaretki i przechowywać w lodówce przez 15 minut.
8. wyjęcia z formy go do płytki za pomocą palca i udekorować dat lub syropu kawowego.
Mrs.Vahchef bardzo lubi gotować, a jej przepisy są bardzo wyjątkowe i dopasowanie dla zapracowanych kobiet specjalnie pracujących kobiet
Jest to łatwe i dzieci specjalnej receptury i jest cudownie wyrafinowane desery.
Składniki:
Cukier 30 g
Jajko 2 Liczby
Mieszanka kawy 1 łyżki
7 gramów żelatyny
Esencją waniliową 1 Łyżeczki
Termin syropem 1 łyżki
Krem 1 Cup
Sposób użycia:
1. Weź jajka i żółtka i bieli oddzielne następnie pokonać białka jaja.
2. Zanurzyć żelatyny w wodzie i gotować w podwójnej kotła i go topić.
3. Weźmy na patelni i dodać mleko, cukier, żeby go zagotować.
4. Przeniesienie go do szklanki i odstaw, gdy mleko jest ciepłe miejsce go na podwójnej kotła.
5. Dodać żółtka i zachować mieszając aż mieszanina staje się gruba.
6. Wyjąć naczynie i umieścić go w innym naczyniu zawierającym mieszaninę wody i dodać do kawy, żelatyna, esencję waniliową, roztrzepane białka jaja, śmietanę i dokładnie wymieszać bez grudek.
7. Przeniesienie do formy galaretki i przechowywać w lodówce przez 15 minut.
8. wyjęcia z formy go do płytki za pomocą palca i udekorować dat lub syropu kawowego.
Komentarze
Prześlij komentarz